Welkom bij Bemmelse Paardendagen

Na rijp beraad en afstemming met de gemeente en de maatschappelijke diensten hebben wij als bestuur van de Bemmelse Paardendagen moeten besluiten om ook voor 2021 de activiteiten af te gelasten.

In augustus gelden nog steeds de eisen om afstand te houden en zijn er beperkingen in het aantal toeschouwers te verwachten. Ook controle op het getest zijn zal onderdeel zijn van de regels. Deze regels zijn voor ons onmogelijk om na te leven en dus hebben we besloten de activiteiten ook in 2021 niet te laten doorgaan.

Dit betekent dat de Ponymarkt, met braderie, en de Buitenzorg Kortebaandraverij Bemmel dit jaar niet door zullen gaan. Wij begrijpen de maatregelen, maar zo net voordat het slot er wellicht af kan is het wel erg jammer dat wij nu voor het tweede jaar moeten besluiten tot annulering.

Geen activiteiten, dit zal een vreemd gevoel geven op 9 en 10 augustus, de dagen waarop normaal gesproken de activiteiten zouden plaatsvinden. Maar, het is nu even niet anders. “Wij gaan ons nu richten op de activiteiten in 2022”zo stelt de voorzitter van de organisatie Bemmelse Paardendagen, “en hopen volgend jaar weer de activiteiten te organiseren waar iedereen van kan genieten”.

Wij zien iedereen graag in goede gezondheid volgend jaar op de Buitenzorg Kortebaandraverij Bemmel en tijdens de Ponymarkt.

__________________________________________________________________

Rondom de tweede zondag in augustus vinden elk jaar de Bemmelse Paardendagen plaats. Van oudsher is er de Ponymarkt met de Jaarmarkt. Sinds een tiental jaren is daar nu de Buitenzorg Kortebaandraverij in Bemmel aan toegevoegd.

Wij nodigen je graag uit om dit mee te beleven.

Op de Ponymarkt met de jaarmarkt kun je genieten van de oude traditie van het verkopen van pony’s en paarden. De Ponymarkt start al vroeg in de ochtend.

Op de Jaarmarkt staan zo’n 200 kramen voor je klaar met allerhande waren. Speelgoed, sieraden, snuisterijen en kleding kun je er vinden met nog veel meer. Natuurlijk word je ook om de haverklap verleid door de geur van oliebollen, poffertjes, vis, patat en ijs.

In het centrum van Bemmel zijn diverse terrassen waar je kunt uitpuffen en de aankopen op het gemak kunt bekijken. Wie er een feest van wil maken kan terecht in de grote danstent naast de Markt, waar een liveband speelt. Verder is er de kermis die het vertier voor de kleineren compleet maakt. Al met al, genoeg om van te genieten en te beleven.

Kom ook naar de Bemmelse Paardendagen in augustus!!!

 

 

 

 

 

Ithodaalderop
Harry Mathijssen
Kanbouw
Bongers & Lemmers Verzekeringen
Reith & ten Bohmer
WJ Finance
Transportbedrijf Derks
Paardenkliniek Buitenzorg
Van Workum Verhuur
Goris Sloopwerken
Otten & Kampschreur
Gelsing Steenhandel
K3Delta
Boels
Hooimyt - Stoeterij Buitenzorg
Autoschade Elst
Kortebaandraverijen.nl
Eleonore EQuus
Assurantie kantoor Derksen C.V.
Het Wapen van Bemmel
Buitenpoort Catering
AH Bemmel
De Molenwei
ATMR
Absolute Advocaten
Balk B.V.
Bakker Hydraulic Products
BOD Bemmel
Project Ontwerp B.V.
Simako BDM
Fabribouw
Huyskweker
Wijmoco
Frans Knorth Makelaardij
Autobedrijf Wientjes
Jumbo Bemmel
Da Giorgio
Gemeentenieuws
Liemers Infragroep
Ronald Lamers
Makelaar Broex
Verspreidenenzo.nl
DENNED InstallatieTechniek
Hovenier Bruins
Landwinkel de Woerdt
Bemap
Hans Huijbers
DrukwerkCentrum Leijser
Website gemaakt door: Leijser.nu